Dreams gratis skateboardlessen in De Lier 2015

Voor het 15e jaar op rij geeft Dreams gratis skateboardlessen in Het Westland. Net als voorgaande jaren zullen er skateboardlessen gegeven worden in iedere Westlandse kern met een skatepark.

De lessen starten in maart en zullen iedere week op maandag gegeven worden, tot aan de zomervakantie.

De eerste lessen zullen plaatsvinden op het skatepark in De Lier op maandag 16, 23 en 30 maart van 17:00-18:00.

De skateboardlessen zijn toegankelijk voor iedereen, met én zonder eigen skateboard. Voor de kinderen die nog geen eigen skateboard hebben is er een skateboard te leen van Dreamsshop.

Er wordt les gegeven op beginners- en gevorderden niveau, zodat iedereen kan meedoen met de lessen.

Wil je graag lekker meedoen met de skateboardles, meldt je dan aan bij Dreams. Je kunt dit doen door online in te schrijven, vergeet niet te vermelden of je een skateboard wil lenen. Als je eigen beschermers en/of een helm hebt, neem ze dan mee. Wil je graag je eigen skateboard en beschermers, dan kun je terecht in de Dreamsshop in Ter Heijde.

Dreams Skateschool gratis skateboardlessen De Lier

De skateboardlessen in maart worden gegeven op het skatepark aan de Burg. Cramerlaan in De Lier. In geval van regen of een natte baan komen de lessen te vervallen. Na de lessen in De Lier gaan we verder met de lessen in Monster. Voor een totaaloverzicht van alle skatelessen kun je in de agenda op Dreamsskateschool.nl kijken.

PS. Vind je het te druk bij de gratis skateles, dan kun je op woensdagmiddag meedoen met de skateboard groepsles (maximaal 5 personen).
De kosten zijn € 10,00 en de les is altijd in ’s Gravenzande.

 

 

Post by: Dreams Skateschool | leren skateboarden
In: skateles | skateboardles