Dreams Monsterloop 2016

Op maandag 28 maart (2e paasdag) is Ter Heijde wederom het decor voor het leukste GRATIS longboard evenement van het jaar:

De Dreams Monster Loop. Een longboard tocht voor longboarders van alle niveau’s door de duinen rond Monster en Ter Heijde met uitzicht op zee.
De Monster Loop is, zoals de naam al zegt een longboard tocht met hetzelfde begin en eindpunt én een kruispunt in het midden.
Er zijn verschillende routes mogelijk, waardoor de tocht voor iedereen haalbaar is, van absolute beginner tot gevorderde longboarder.

GRATIS clinics voor alle niveau’s
Voor beginnende longboarders zijn er lessen voorafgaand aan de longboard tour en longboards te huur. En voor gevorderde longboarders een technische carve-and-slide clinic downhill en een longboard-dance-clinic. Daarnaast zullen er een aantal leuke stands zijn met longboards van Globe en Sector 9, Sciencecamp (je eigen longboard bouwen in de zomervakantie) van TU Delft en natuurlijk iets te eten en drinken!

Mis ‘m niet! Meedoen? Like onze Facebook Pagina! Meer info over de Dreams Monsterloop 2016 vind je hier op onze website.

PS. Wist je al dat je zelfs een longboard van Globe kunt winnen? Check de facebook pagina en raad het aantal deelnemers aan de tour om te kunnen winnen!