Freerunnen

Geen straat of speeltuin is meer hetzelfde na een freerunning les met de Dreams instructeurs. Ze steken je aan met hun enthousiasme en voor je het weet hang je zelf aan een klimrek of speel je apenkooi op straat!

Tijdens het de freerunkids les leer je lekker springen, klimmen en klauteren. Freerunning is eigenlijk een buitensport maar bij regen of kou is een training binnen ook wel erg prettig! Na een freerunning les is buiten spelen nooit meer hetzelfde, overal zie je mogelijkheden om te freerunnen. Wij leren je ook veilig landen. Waar wacht je nog op?

Inschrijven
Freerunles Alert

Freerunkids 6+

Spelenderwijs leren freerunnen doe je bij de Freerunkids 6+ les. Een leuke les voor een super coole sport. Tijdens de les leer je lekker springen, klimmen en klauteren, bij Dreams Playground of bij mooi weer lekker buiten in de buurt.

Freerunkids 8+

kinderfeest buiten freerunnen

De Freerunningles 8+ is een les die binnen of buiten gegeven wordt. Er wordt gebruik gemaakt van alle obstakels in onze skate en freerun hal om veilig nieuwe tricks te leren. Bij mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten!

Mini Freerunkids

Voor de mini’s van 4 en 5 jaar is er een indoor freerunningles bij Dreams Playground Hier leren kinderen spelenderwijs springen en landen op gymmatten en kunnen ze hun eerste coole truukjes proberen.

Freerunkids is een wekelijkse freerunning les voor kinderen van verschillende leeftijden. De lessen worden gegeven bij Dreams Playground in Monster of bij mooi weer buiten in Ter Heijde. Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor een leuke en leerzame sfeer tijdens de lessen. Inschrijven kan per les en instromen kan altijd. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor het Freerun-les-alert. Tot snel!

SKateles Alert

blijf op de hoogte van de lessen

Ik wil graag alerts ontvangen over (meer opties mogelijk):