• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: 6 t/m 7 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per maximaal 10 kinderen.

Kosten: € 7,50 p.p.

Meedoen

Freerunkids 6+

Voor de kids van 6 en 7 jaar is er een freerunningles die bij mooi weer buiten gegeven wordt. Bij regen of kou geven we deze les indoor bij Dreams Playground. Tijdens deze les leren kinderen spelenderwijs springen en landen en kunnen ze hun eerste coole tricks proberen. Freerunning is eigenlijk een buitensport, maar bij slecht weer is het wel zo fijn om binnen te kunnen leren freerunnen.

De eerste stappen voor het echte freerunnen worden hier gezet. We maken gebruik van obstakels om de balans te testen, goed te leren springen en landen. Natuurlijk wordt er geklommen, gerolt en gevallen. Nieuwe tricks oefenen vaak we binnen, daar is de grond zacht want daar liggen de matten. Er is ruimte om eigen tricks te laten zien en om nieuwe te leren.

Inschrijven kan per les en instromen kan altijd. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor het Freerun-les-alert. Tot snel! Waar wacht je nog op?

Freerunkids is een wekelijkse freerunning les voor kinderen van 6 en 7 jaar.  Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor een leuke en leerzame sfeer tijdens de lessen. Er is geen verplichting om iedere week te komen, je schrijft je per les in en betaald ook per les.

Locatie: Dreams Playground is een skate/freerun hal waar kinderen in een veilige omgeving kunnen leren freerunnen. De hal is alleen open tijdens de lessen.

Geen straat of speeltuin is meer hetzelfde na een freerunning les met de Dreams instructeurs, overal zie je mogelijkheden om te freerunnen. Ze steken je aan met hun enthousiasme en voor je het weet hang je zelf aan een klimrek of speel je apenkooi op straat!

Kosten: € 7,50 per les
Strippenkaart 5x : € 35,00
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: 6 t/m 7 jaar
Wij hanteren 1 instructeur per maximaal 10 kinderen.
Vanaf 4 kinderen gaat de les door.

Locatie, materiaal.

Sportkleding in laagjes en sport/gym schoenen.

Kinderen leren hun eigen grenzen kennen en op eigen tempo te verleggen. De balans wordt beter en kinderen worden handiger. Vallen hoort erbij. Bij deze freerunningles leren kinderen gecontroleerd vallen door bijvoorbeeld door te rollen.

Indoor: Dreams Playground in Monster.
Frans Halsstraat 19a.
Loop of fiets bij nummer 19 het steegje door.
Parkeren kan in de omgeving gratis.

of
Outdoor: Dreamsshop in Ter Heijde.
Plein Prins Willem III kruising Karel Doormanweg.
Parkeren fiets kan bij de Karel Doormantrap. Parkeren auto kan gratis in de omgeving m.u.v. vergunninghoudersplekken.