Kinderfeestje Graffiti Art

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je met graffiti spuitbussen een mooi kunstwerk kan maken? Dan is dit graffiti kinderfeestje helemaal wat voor jou! Tijdens het graffiti kinderfeestje leer je het verschil tussen kunst en geklieder. Onder professionele begeleiding leer je zelf een eigen graffiti tekening te maken, die natuurlijk mee naar huis gaat!

Het Graffiti feestje vindt plaats in ons creatief atelier Dreams Playground in Monster.

€ 190,-

Aanvragen

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids) / € 160,00 (t/m 5 kids)
Meerprijs XL  doek (80x60cm) € 5,00 p.p. (behalve de jarige)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar
Wij hanteren 2 begeleiders per 10 personen.

Materiaal (doeken 40x30cm), schortjes met mouwen, mondkapjes, handschoenen en begeleiding van ervaren kunstenaar en natuurlijk heel veel lol.
Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden.
Wij zorgen voor beschermende kleding, handschoenen en mondkapjes en met de juiste instructies van onze instructeurs is graffiti veilig.

Dreams Playground in Monster. Een creatief atelier en speelruimte voor alle leeftijden.

Betaling van het kinderfeestje graffiti kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.

Bij het kinderfeestje graffiti leer je onder andere lijnen trekken, het inkleuren van vlakken, het maken van kleur overlopen, het gebruik van stencils en het opzetten en uitwerken van letters. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de veiligheid bij het gebruik van spuitbussen. Bij het kinderfeestje graffiti maakt iedereen zijn eigen canvas doek (40x30cm) en de jarige een XL canvas doek (80x60cm), heel cool om thuis aan de muur in je kamer te hangen! Natuurlijk neem je jouw kunstwerk mee naar huis na afloop van het feestje.

Wij geven het kinderfeestje graffiti in ons creatief atelier Dreams Playground in Monster. Wil je toch liever buiten leren graffiti spuiten? Kijk dan hier. Het graffiti kinderfeestje kan uitgebreid worden met andere leuke clinics zoals jongleren of freerunnen en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. 

“Ik wilde nog eens bedanken voor de leuke middag die we hebben gehad. De kinderen waren super enthousiast en hebben een top middag gehad. En wij als ouders ook!”

Sandra

“Dat was super superleuk en supercool (zoals de kindjes het zelf zeiden)
Ze hebben zo genoten allemaal en de kinderen ook, goed verzorgd ook!”

Marielle & Britt

“Het was helemaal gezellig, de meiden hebben zich prima vermaakt!
Bedankt!”

Henriette

“Nog bedankt voor het superleuke feestje!! We kregen veel enthousiaste reacties (van de kids en van de ouders over de kids), dus goed geslaagd wat ons betreft!”

Wouter en Chantal

“Niels en Jelle hebben een topfeestje hebben gehad. Wat hebben jullie een leuke groep enthousiaste gasten bij Dreams!”

Gert-Jan, Miranda, Stefan en Miranda.

“Bedankt voor het geslaagde longboard kinderfeest vanmiddag!”

Barbara

“Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy.”

“Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius