Aanstaande maandag (16 mei – 2e Pinksterdag) is Ter Heijde wederom het decor voor het leukste GRATIS longboard evenement van het jaar: De Dreams Monster Loop. Een longboard tocht voor longboarders van alle niveau’s door de duinen rond Monster en Ter Heijde met uitzicht op zee.

GRATIS clinics voor alle niveau’s!

Voor beginnende longboarders zijn er lessen voorafgaand aan de longboard tour en longboards te huur. En voor gevorderde longboarders een technische carve-and-slide clinic downhill en een longboard-dance-clinic. De clinics zullen plaats vinden van 10:30 tot 11:30 uur.

Het startpunt is bij Dreams Shop, in het hart van Ter Heijde, het nabij gelegen parkeer terrein is de perfecte plek voor de clinics gegeven worden. Zo kun je leren dansen op je longboard, tijdens de flat-ground clinic en slippend de bocht door met de carve & slide clinic. Heb je nog niet zo vaak op je longboard gestaan? Doe dan mee met de beginners tips & tricks clinic voorafgaand aan de Monster Loop. Dan ben je meteen klaar voor de tocht!

Meedoen met een van de gratis clinics!? Mail dan jou naam, leeftijd en clinic (beginner of gevorderd of carve/slide) naar: info@dreamsskateschool.nl