Dreamsshop geeft gratis skateboardlessen in De Lier

Voor het 14e jaar op rij geeft Dreams gratis skateboardlessen in Het Westland. Net als voorgaande jaren zullen er skateboardlessen gegeven worden in iedere Westlandse kern met een skatepark.
De lessen starten in maart en zullen iedere week op maandag gegeven worden, tot aan de zomervakantie. De eerste vier lessen zullen plaatsvinden op het skatepark in De Lier op maandag 3, 10, 17 en 24 maart van 17:00-18:00.

 

De skateboardlessen zijn toegankelijk voor iedereen, met én zonder eigen skateboard. Voor de kinderen die nog geen eigen skateboard hebben is er een skateboard te leen van Dreamsshop.
Er wordt les gegeven op beginners- en gevorderden niveau, zodat iedereen kan meedoen met de lessen.

 

Wil je graag lekker meedoen met de skateboardles, meldt je dan aan bij Dreams. Je kunt dit doen door een email te sturen aan info@dreamsshop.nl, vergeet niet te vermelden of je een skateboard wil lenen.  Als je eigen beschermers en/of een helm hebt, neem ze dan mee. Wil je graag je eigen skateboard en beschermers, dan kun je terecht in de Dreamsshop in Ter Heijde.

gratis skateboardles in het westland door Dreamsshop

De skateboardlessen in maart worden gegeven op het skatepark aan de Burg. Cramerlaan in De Lier. In geval van regen of een natte baan komen de lessen te vervallen.

Tot maandag 3 maart in De Lier!