Gratis skateles

Gratis skateles is er voor kinderen uit Het Westland die skateboarden een keer willen uitproberen, truukjes willen leren of andere skaters uit de buurt willen leren kennen.

Dreams Skateschool geeft gratis skateles in maart t/m juni op verschillende dagen, iedere maand op een ander skatepark in Het Westland.

Je kunt in de agenda zien in welk dorp de lessen plaats vinden. Als het regent of de skatebaan nat is, verzetten we de skateles.
Wil je graag leren skateboarden? Kom dan een keer meedoen. Schrijf je wel eerst even in via de link!

Gratis!

Inschrijven

Kosten: Gratis
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: alle leeftijden

Hou je niet zo van grote groepen of wil je nog veel meer leren? Kom dan naar de wekelijkse groepsles op het skatepark in ‘s-Gravenzande.

Skateboard instructeur en indien gewenst skateboard.
Neem vooral je eigen skateboard, beschermers en helm mee. Wil je graag een skateboard van Dreams lenen? Geef het dan aan op het aanmeldformulier. Er worden geen beschermers en helmen voor de gratis skateles uitgeleend.

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij de gratis skateles raden wij de deelnemers aan om een helm en beschermers te gebruiken. Omdat de les gratis gegeven wordt en wij daarom geen beschermers verzorgen kunnen wij het niet verplichten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden.

Skatepark Burg. Cramerlaan De Lier : donderdag 20/03 16:30-17:30 (was 14/03 -> verzet ivm regen)
Skatepark in Pijletuinen (bij Dreesplein) Naaldwijk : vrijdag 29/03 16:30-17:30
Skatepark Zandeveltweg (in de bocht) ‘s-Gravenzande : vrijdag 12/04 16:30-17:30
Skatebowl aan de Zeereep Monster : vrijdag 10/05 16:30-17:30
Skatepark Arckelweg (bij nummer 5/Scouting) Poeldijk : vrijdag 24/05 16:30-17:30

De gratis skatelessen zijn er voor skaters van alle niveau’s van beginner tot gevorderde skater. Wil jij leren skateboarden, doe dan zeker een keer mee om het uit te proberen!

De gratis skateboardlessen zijn al sinds het ontstaan van Dreams in 2000 een groot succes. De Westlandse jongens die in die beginperiode zijn begonnen met skateboarden skaten veelal nog steeds en een aantal van die skaters hebben inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse skateboardwereld. Het Dreams Skateteam bestaat uit de groep fanatieke skaters van het eerste uur.

Waarom gratis skateles?
Die vraag krijgen wij regelmatig. Wij geven de gratis skateles om de drempel te verlagen voor Westlandse kinderen om te beginnen met skateboarden. Veel kinderen hebben nog geen skateboard en kunnen er tijdens de les één van ons lenen. Zo kunnen ze uitproberen of ze skaten leuk vinden en verder willen oefenen. Voor kinderen die al wel een skateboard hebben is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de groep, ze ontmoeten andere skaters uit de buurt en kunnen samen oefenen.

Heb je tijdens de les een skateboard geleend van Dreams en wil je nu wel graag je eigen skateboard? Kom dan even langs bij ons in de Dreams shop, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

“Hallo Dreams instructeurs,

Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy. Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius

“Hai,

Ook hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien! Leuk!”

Carline

“Wat super leuk dat jullie hier zo actief mee bezig zijn en ons zo goed informeren! Wij wonen vlakbij de skatepool dus Donald is erg ageïnteresseerd in jullie lessen!
Suc6!”

Donald en ouders

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaam.
Kan weer flink aan de slag en flink door de knieën. :)”

Greetzz Terje

“Ha Dreams!

Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten.
Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke

“Bedankt weer voor de erg leuke en super leerzame skate(slide)les. Ik kan weer eventjes
vooruit met al die handige tips van Joep.”

Maikel