Groepsles Skateboarden

Dreams Skateschool geeft skateboardles in kleine groepen van 3 tot 5 personen. Je leert zo niet alleen van de instructeur maar ook van elkaar! Het grote verschil met de gratis skateles is dat de groep een stuk kleiner is en de concentratie ligt op het leren skateboarden. Wil je graag meedoen met de groepsles skateboarden? Schrijf je dan in!

In de agenda kun je zien wanneer de lessen gepland staan.

€10,- p.p.p.l

Inschrijven

Kosten: € 10,00 per persoon
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren bij de groepsles skateboarden 1 skateboard instructeur per 5 personen.
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Groepen: Voor een skateboardles voor een groep groter dan 10 personen kun je terecht bij workshops.

Skateboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding skateleraar.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters.

Skatepark Zandeveltweg ‘s-Gravenzande
Bij regen wordt de skateboardles verplaatst naar de eerst volgende vaste les datum. Heb je al vooruit betaald en kun je de eerst volgende les niet? Dan blijft dit betaalde bedrag geldig tot de eerst volgende les waaraan je wel kunt meedoen.

Wij werken voor de groepslessen met een skate-strippenkaart. Deze strippenkaart kan voorafgaand aan de skateboardles in onze winkel of online betaald worden. Er is een strippenkaart voor 5x of 10x groepsles skateboarden.
Wil je de skateboardles een keer uitproberen? Dan kun je ook bij de skateleraar op het skatepark betalen voordat de les begint.
Skateles kado geven? We hebben ook een kadobon voor skateboardles!

Skateles voor beginners
Voor beginnende skaters hebben we de beginners skateboardles. Je leert hier de basis van het skaten, steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed landen. Ook als je nog geen eigen skateboard hebt kun je meedoen, Dreams heeft voldoende leen-skateboards ter beschikking. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de skateboardles voor beginners. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Skateles voor gevorderden
Heb je de basis van de beginners skateboardles al onder de knie en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de skateboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflipp, nollie, shove-it of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen. Zo kun je echt progressie boeken met skateboarden. Voor de gevorderden skateboardles heb je een eigen skateboard nodig. Het dragen van een helm is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je deze lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

“Hallo Dreams instructeurs,

Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy. Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius

“Hai,

Ook hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien! Leuk!”

Carline

“Wat super leuk dat jullie hier zo actief mee bezig zijn en ons zo goed informeren! Wij wonen vlakbij de skatepool dus Donald is erg ageïnteresseerd in jullie lessen!
Suc6!”

Donald en ouders

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaam.
Kan weer flink aan de slag en flink door de knieën. :)”

Greetzz Terje

“Ha Dreams!

Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten.
Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke

“Bedankt weer voor de erg leuke en super leerzame skate(slide)les. Ik kan weer eventjes
vooruit met al die handige tips van Joep.”

Maikel