Kinderfeestjes

Dreams heeft de allerleukste stoere en actieve kinderfeestjes!

We hebben alles in huis om een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Hou je ervan om lekker bezig te zijn, iets nieuws te leren en wil je samen een superleuke dag beleven, dan zit je goed bij Dreams!

Reserveren

Strand

kinderfeest strand

Dreams heeft activiteiten op het strand zoals golfsurfenbodyboardenskimboardenkite vliegeren en  strandjutten als actief kinderfeestje.

Buiten

kinderfeest buiten

Je kunt met Dreams lekker naar buiten gaan om te skateboardenlongboardenfreerunnenBMX-engraffiti en  jongleren.

Binnen

kinderfeest binnen

Wil je graag skateboarden in een indoor skatepark, freerunnen in een sporthal? Ja hoor, dat kan bij ons! Dan nemen wij alles mee!

Aanvullende informatie

Bij Dreams kun je alle kanten op met je verjaardagsfeestje, combineer meerdere activiteiten met elkaar en blijf lekker bij ons op het strand eten en kadootjes uitpakken. Combineer bijvoorbeeld skimboarden en schatgraven of longboarden en freerunning. Zo kun je jouw verjaardagspartijtje helemaal maken, zoals je zelf wil!
Je kunt kiezen voor één activiteit, je eigen combinatie van feestjes maken, een heerlijke ‘Homemade Taart’ bestellen, kadootjes uitpakken en liedjes zingen en je kinderfeestje afsluiten bij Dreams Beachhouse met patatjes of poffertjes eten op het strand. Bij Dreams is alles mogelijk!

De actieve kinderfeestjes kunnen gegeven worden bij Dreams in Ter Heijde. Maar ook bijvoorbeeld op een skatepark bij jou in de buurt. En als het slecht weer is hebben wij vrijwel altijd een alternatief programma om zo toch jouw verjaardagsfeestje tot een succes te maken. Wij zijn op alles voorbereid.