• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 6 jaar

  • 1 instructeur voor 8 kids

€ 100,00 (t/m 8 kids)

Kinderfeestje Freerun Mini’s

Ideaal als eerste kinderfeestje! Speciaal voor kids van 4 tm 6 jaar een Freerunning feestje waar kinderen spelenderwijs leren freerunnen. Tijdens het kinderfeestje freerun mini´s leren kids lekker springen, klimmen en klauteren, in onze indoor hal Dreams Playground.

De mini’s van 4 t/m 6 jaar leren kinderen spelenderwijs springen en landen op gymmatten en kunnen ze hun eerste coole truukjes proberen.

De eerste stappen voor het echte freerunnen worden hier gezet. We blijven laag bij de grond met de mini’s en maken gebruik van obstakels om de balans te testen, goed te leren springen en landen. Natuurlijk wordt er geklommen, gerolt en gevallen. Gelukkig is de grond zacht want daar liggen de matten. Er is ruimte om eigen truukjes te laten zien en om nieuwe te leren.

Freerunning feestje voor kids vanaf 4 jaar!

Locatie: Dreams Playground is een skate/freerun hal waar kinderen in een veilige omgeving kunnen leren freerunnen. De hal is alleen open tijdens de lessen. Ouders mogen blijven kijken tijdens de les.

Freerunning is een sport die je buiten kunt beoefenen, dan gebruik je de straat als parcours. Je klimt op verschillende obstakels en maakt vloeiende bewegingen om zo naar het volgende obstakel te komen.


Geen straat of speeltuin is meer hetzelfde na een freerunning les met de Dreams instructeurs, overal zie je mogelijkheden om te freerunnen. Ze steken je aan met hun enthousiasme en voor je het weet hang je zelf aan een klimrek of speel je apenkooi op straat!

Kosten: € 100,- (t/m 8 kids)
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 6 jaar
Wij hanteren 1 freerunning instructeur per 8 kinderen.

Professionele begeleiding freerunning instructeur. Gebruik van onze indoor hal, Dreams Playground.

Sportkleding en sportschoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Freerunning is behalve rennen, springen en klimmen ook goed leren landen na een sprong. We leren de kinderen veilig vallen, wat bij alle sporten goed van pas komt. We stimuleren kinderen hun grenzen te verleggen, maar ze mogen natuurlijk hun eigen grenzen aangeven.

Dit feestje geven we in onze eigen indoor locatie; Dreams Playground in Monster. Daar hebben we allerlei obstakels waarmee we aan de slag kunnen.

De reservering en betaling verloopt via ons online reserveringssysteem Viking Bookings.