• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar

  • Wij hanteren 1 BMX instructeur per 5 kinderen.

€ 195,00 (t/m 10 kids)

Reserveren

Kinderfeestje BMX-en

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is een kinderfeestje BMX-en echt wat voor jou! Op een normale fiets rijden kun je vast allang, dus truukjes doen is natuurlijk wat je wil! Voor je het week vlieg je op je BMX fiets door de lucht of doe je flatland tricks. Het wordt het coolste kinderfeestje ooit!

Je actieve kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje BMX-en leer je op een leuke en veilige manier fietsen op een BMX. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende bijzondere onderdelen van de BMX fiets en wat over het ontstaan van BMX fietsen. Je krijgt een basis uitleg over veiligheid en daarna kun je even ‘warm fietsen’. Vervolgens kunnen we het hele skatepark gebruiken om nieuwe dingen te leren. Je leert stunts zoals bijvoorbeeld ‘bunny hoppen’ of ‘wheelies’, en indroppen natuurlijk. We passen het niveau aan de leeftijd en capaciteit van de kinderen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren BMX instructeur van Dreams.

Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Het kinderfeestje BMX-en kan uitgebreid worden met andere leuke activiteiten zoals freerunnengraffiti of skateboarden en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op.

Kosten: € 195,00 (t/m 10 kids)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)
Wij hanteren 1 BMX instructeur per 5 kinderen.

BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste BMX materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de BMX les. Ook als je al kan fietsen.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. Voor kinderfeestjes geven wij meestal les op het skatepark in De Lier of Poeldijk. Een aantal andere skateparken in de buurt zijn Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande. Wil je het skateboard kinderfeestje op een skatepark bij jou in de buurt houden? Dat kan vaak ook! Laat ons weten welk skatepark je in gedachte hebt.Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend. We kunnen je kinderfeestje ook in ons eigen indoor skatepark houden, kijk hiervoor bij Skateboard Kinderfeestje Binnen.

Betaling van het kinderfeestje skateboarden kan per e-factuur na afloop van het feestje.