Creatief

Buitenspelen. Wij zijn er gek op!

Bij Dreams kun je terecht voor allerlei buiten sport activiteiten. Wij zorgen ervoor dat jouw kinderfeestje een feestje wordt om nooit te vergeten. Je kunt met Dreams gaan skateboardenlongboardenfreerunnenBMX-engraffiti en jongleren.

Reserveren

Graffiti Art

Heb jij altijd al eens met graffiti spuitbussen een kunstwerk kan maken? Dan is dit Graffiti kinderfeestje wat voor jou!

Jutkunst

En ben je creatief en hou je ervan om iets met je handen te maken past de creatieve workshop jut-kunst helemaal bij jou!

Kinderfeestje buiten

Je kunt alle stoere buitensport activiteiten met elkaar combineren, of met een strandactiviteit zoals bijvoorbeeld vliegeren met echte powerkites of skimboarden in de branding van de zee. Je kunt bij Dreams je cadeautjes uitpakken en lekker een stuk taart eten of je feestje afsluiten bij Dreams Beachhouse met patatjes of poffertjes eten op het strand (april t/m september). Hoe dan ook, wij zijn op alles voorbereid!

Over de locatie:
Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Lees meer over de omgeving.