• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 5 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 kinderen.

€ 90,00 (tot 10 kids)

Reserveren

Kinderfeestje Jongleren

Het kinderfeestje jongleren is veel meer dan alleen maar gooien met ballen! Bij het jongleren gaat het allemaal over handigheid. Je leert bij het kinderfeestje jongleren onder andere jongleren met jongleer ballen, diabolo, devil sticks en chineese bordjes. We maken er altijd één groot feest van, het lijkt wel een circus! Dat is toch het allerleukste!

Jongleerspullen is ook een heel tof verjaardagskado, zoals deze bij Dreamsshop. Tip: vraag Dreamsshop kadobonnen aan iedereen die naar jouw feestje komt.

Je actieve kinderfeestje

Het kinderfeestje jongleren is één en al kunst en vliegwerk, concentratie, veel lol en is ook nog eens heel goed voor je oog-hand coördinatie! We maken er één groot circus van, met allerlei jongleer artikelen en een slackline. Bij het jongleren beginnen we altijd met een makkelijke oefening en gaan steeds een stapje verder, zodat het voor iedereen mogelijk wordt om te leren jongleren. Bij slacklinen komt het aan op je gevoel voor balans, onder begeleiding van een doorgewinterde sporter van Dreams leer je balanceren op een gespannen band. Vergelijk het met koorddansen in het circus, maar dan voor beginners, de hoogte is slechts enkele centimeters boven de grond. Moeilijk? Nee hoor. Stapje voor stapje wordt je handig en na verloop van tijd dans je van links naar rechts. Één ding is zeker, je gaat met een grote glimlach naar huis!

Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Het kinderfeestje jongleren kan uitgebreid worden met andere leuke activiteiten zoals longboardenfreerunnen of strandjutten en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. Ook kun je ervoor kiezen om bij Dreams Surfcafé lekker taart te eten en je cadeautjes uitpakken en je kinderfeestje te combineren met patatjes of poffertjes bij Dreams Beachhouse op het strand (april t/m september). En tot slot nog een super lekker schepijsje van Dreams Surfcafé natuurlijk!

Kosten: € 90,00 (tot 10 kids)
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 5 t/m 14 jaar
Wij hanteren 1 jongleer instructeur per 10 kinderen. Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs, mail ons in dit geval voor een prijsopgave.

Diverse jongleer materialen (diabolo, jongleer ballen, devil sticks, poi en chineese bordjes) en professionele begeleiding jongleer instructeur.

Alle gebruikte jongleer artikelen zijn ook verkrijgbaar in onze winkel, Dreamsshop. Dan weet je meteen wat je voor je verjaardag kan vragen!

Gemakkelijk zittende kleding en zin in een feestje!

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. Voor kinderfeestjes geven wij meestal les op het skatepark in De Lier of Poeldijk. Een aantal andere skateparken in de buurt zijn Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande. Wil je het skateboard kinderfeestje op een skatepark bij jou in de buurt houden? Dat kan vaak ook! Laat ons weten welk skatepark je in gedachte hebt.Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend. We kunnen je kinderfeestje ook in ons eigen indoor skatepark houden, kijk hiervoor bij Skateboard Kinderfeestje Binnen.

Betaling van het kinderfeestje skateboarden kan per e-factuur na afloop van het feestje.