• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

€ 120,00 (t/m 10 kids)

Reserveren

Kinderfeestje Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers ga je op zoek naar schatten die begraven liggen op het strand met in de ene hand een schatkaart en de andere een schep.

Je actieve kinderfeestje

Het schatzoeken begint met een schatkaart bij Dreams Surfschool op het strand, daarmee gaan jullie op zoek naar de eerste schatkist die op het strand begraven ligt. In iedere volgende schatkist zit een opdracht die jullie gezamenlijk moeten uitvoeren, zoals een moeilijke vraag of een spel zoals bijvoorbeeld inktvis-tikkertje of de ‘kapitein zegt’. Na elke goed uitgevoerde opdracht volgt de aanwijzing voor de volgende kist. In de laatste, extra grote schatkist zit een verrassing voor alle kinderen.

Het kinderfeestje schatgraven kan ook worden uitgebreid met piraten schmink en een outfitje, dan duurt het feestje 1h15min. Het kinderfeestje schatgraven kan ook kan uitgebreid worden met andere clinics zoals bijvoorbeeld strandjuttenjonglerenskimboarden en nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. Ook kun je ervoor kiezen om bij Dreams Surfcafé lekker taart te eten en je cadeautjes uitpakken en je kinderfeestje te combineren met patatjes of poffertjes bij Dreams Beachhouse op het strand (april t/m september).

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids) inclusief schepijsje bij Dreams Surfcafé
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

Materiaal tijdens schatgraven (schatkisten/schatkaart/schepjes), limonade, professionele begeleiding en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding, schoenen die vast kunnen, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand wat frisser is dan achter de duinen.

Er is al jaren geen piraat meer gesignaleerd in Ter Heijde, wij kunnen echter niets garanderen…

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. Voor kinderfeestjes geven wij meestal les op het skatepark in De Lier of Poeldijk. Een aantal andere skateparken in de buurt zijn Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande. Wil je het skateboard kinderfeestje op een skatepark bij jou in de buurt houden? Dat kan vaak ook! Laat ons weten welk skatepark je in gedachte hebt.Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend. We kunnen je kinderfeestje ook in ons eigen indoor skatepark houden, kijk hiervoor bij Skateboard Kinderfeestje Binnen.

Betaling van het kinderfeestje skateboarden kan per e-factuur na afloop van het feestje.