Water Kinderfeestje

Dreams Surfschool zit op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste kinderfeestjes in het water zoals s golfsurfen, bodyboarden, skimboarden, kite vliegeren, strandjutten en schatgraven, wij zijn er gek op!

Reserveren

Golfsurfen

Leren surfen met je vriendjes met het leukste kinderfeestje ooit!

Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer.

Skimboarden

Skimboarden is super cool en best makkelijk om te leren bij Dreams. Ineens vlieg je op een skimboard door de branding!

Kinderfeestje in zee

Lekker uitwaaien op het strand en buiten spelen. Voor alle leeftijden is er een geschikte strand activiteit, voor de allerkleinsten (vanaf 5 jaar) schatgraven en voor de grotere kids (vanaf 8 jaar) vliegeren en voor iedereen met zwemdiploma’s golfsurfen of bodyboarden.

Je kunt je kinderfeestje bij het strand combineren met andere (strand) activiteiten of een creatief feestje. Je kunt bij Dreams je cadeautjes uitpakken en lekker een stuk taart eten en ook je feestje afsluiten bij Dreams Beachhouse met patatjes of poffertjes eten op het strand (april t/m september). Hoe dan ook, wij zijn op alles voorbereid!

Over de locatie:
Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Lees meer over de omgeving.