• Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • Er is altijd 1 surfleraar per 5 kinderen

€ 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)

Reserveren

Kinderfeestje bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreamsurfschool vergeet je nooit meer. Voor je het weet kan je al truukjes! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren bodyboarden? Dan is Dreams dé plek voor jou!

Het leuke van bodyboarden is dat je het na het feestje al makkelijk zelf kan doen, als je de truukjes hebt geleerd. Ook fijn, een bodyboard neem je makkelijk mee naar het strand (ook op vakantie natuurlijk) én is meteen een leuk verjaardagskadootje!

Je actieve kinderfeestje

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool is super toegankelijk en daarom extra leuk. Je leert bij het kinderfeestje bodyboarden alles wat je wil weten over bodyboarden en natuurlijk op een bodyboard surfen in zee! Bij Dreams Surfschool leer je bodyboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop bodyboards. Het kinderfeestje bodyboarden begint met een stukje theorie informatie met een glas limonade en droog oefenen. Even omkleden en daarna gaan we 1,5 uur bodyboarden en lol maken. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Het kinderfeestje kan uitgebreid worden met andere leuke clinics zoals jonglerenfreerunnen of strandjutten en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. Ook kun je ervoor kiezen om bij Dreams Surfcafé lekker taart te eten en je cadeautjes uitpakken en je kinderfeestje te combineren met patatjes of poffertjes bij Dreams Beachhouse op het strand (april t/m september). En tot slot nog een super lekker schepijsje van Dreams Surfcafé natuurlijk!

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.
Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)
Leeftijd: vanaf 6* t/m 14 jaar (*mits in bezit van zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
Er is altijd 1 surfleraar per 5 kinderen. Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

Materiaal (softtop bodyboards, wetsuits), professionele begeleiding en heel veel lol.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop bodyboards, deze boards zijn gemaakt van zacht materiaal. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het bodyboarden niet door kan gaan, wat gelukkig vrijwel niet voorkomt, hebben wij een passend alternatief programma zoals bijvoorbeeld bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach.

Betaling van het kinderfeestje skateboarden kan per e-factuur na afloop van het feestje.