Workshop longboarden

Heb jij altijd al willen leren longboarden? Dat kan, tijdens een workshop longboarden van Dreams!
De workshop longboarden is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit gelongboard hebt. Als je al kan longboarden leer tijdens de workshop longboarden nieuwe truukjes zoals een powerslide of cross-steps en als je nog nooit op een longboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen!

€15,- p.p.p.l

Inschrijven

Kosten: € 15,00 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 longboard instructeur per 10 personen.
Leeftijd: alle leeftijden
Voor longboardles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij Dreamsskateschool!

Diverse longboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding longboard instructeur.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen longboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee naar de workshop longboarden!

Wil je graag je eigen longboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij longboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren longboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters. De meeste kinderen (en zeker volwassenen) vinden longboarden makkelijker om te leren dan skateboarden.

Fietspaden en downhills in de duinen in de buurt van Dreamsshop in Ter Heijde aan zee. Ter Heijde is pittoresk vissersdorp en ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving. In de duinen rondom Ter Heijde kun je perfect longboarden, de glooiende fietspaden zijn ideaal om te leren longboarden.
Bij regen wordt de skateboardles verplaatst naar de eerst volgende vaste les datum. Heb je al vooruit betaald en kun je de eerst volgende longboard les niet? Dan blijft dit betaalde bedrag geldig tot de eerst volgende les waaraan je wel kunt meedoen.

Wil je een workshop longboarden bij jou in de buurt organiseren? Dat kan ook! (Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.)

Een workshop longboarden kan bij Dreamsshop contant of per pin betaald worden. Een e-factuur achteraf kan ook indien gewenst.

Longboarden is eigenlijk surfen, maar dan op straat. Het is een vloeiende vorm van skateboarden, met zachte wielen en een flexibel skateboard.  Een longboard kan ook prima in plaats van een fiets een leuke manier zijn om van A naar B te komen.

Tijdens de workshop longboarden leer je op een leuke en veilige manier (beter) longboarden. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende longboards en de skateboardgeschiedenis. Daarna krijgen de personen die nog nooit hebben gelongboard basisuitleg en uitleg over de veiligheid, terwijl de personen met ervaring even kunnen ‘warm skaten’. Vervolgens kunnen we de fietspaden op om nieuwe dingen te leren. Sommige personen leren downhillen en bochten maken, andere een crossstep of zelfs een powerslide. We passen het niveau aan de verschillende personen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren longboard instructeur van Dreams Skateschool.

“Hallo Dreams instructeurs,

Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy. Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius

“Hai,

Ook hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien! Leuk!”

Carline

“Wat super leuk dat jullie hier zo actief mee bezig zijn en ons zo goed informeren! Wij wonen vlakbij de skatepool dus Donald is erg ageïnteresseerd in jullie lessen!
Suc6!”

Donald en ouders

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaam.
Kan weer flink aan de slag en flink door de knieën. :)”

Greetzz Terje

“Ha Dreams!

Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten.
Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke

“Bedankt weer voor de erg leuke en super leerzame skate(slide)les. Ik kan weer eventjes
vooruit met al die handige tips van Joep.”

Maikel