Longboardles

Wil jij leren longboarden?
Dat kan, bij Dreams!
Dreams skateschool geeft longboardles voor beginners en gevorderde longboarders. Voor privéles, groepsles en workshops voor groepen.
Reserveren

Groepsles

skateschool longboardles groepsles

Dreams geeft longboard les in kleine groepen, van maximaal 10 personen.  Je leert zo niet alleen van de instructeur maar ook van elkaar! In de agenda kun je zien wanneer de lessen gepland staan.

Priveles

skateschool longboardles priveles

Dreams Skateschool is dé plek voor een privéles. Één uur privéles longboarden zorgt ervoor dat je direct stappen maakt met je techniek. De opzet van een privéles is geheel aangepast aan jouw wensen

Workshops

skateschool longboarden workshop

Longboarden met je vrienden, collega’s of familie bij Dreams, een uitdaging die je nooit meer vergeet! Leer nieuwe tricks als je gevorderd bent, of begin bij de basis als je nog nooit op een board gestaan hebt.

Aanvullende informatie

Longboard les voor beginners
Voor beginnende longboarders hebben we de beginners longboard les. Je leert hier de basis van het skaten, steppen, vaart maken, remmen en downhills maken. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed remmen. Ook als je nog geen eigen longboard hebt kun je meedoen, Dreams heeft veel verschillende leen-longboards ter beschikking. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de longboardles voor beginners. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Longboard les voor gevorderden
Heb je de basis van de beginners longboard les al onder de knie en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de longboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de longboard les wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals cross step, powerslides, ollies of iets anders, maar ook beter remmen of je stijl oppoetsen. Voor de gevorderden longboardles heb je een eigen longboard nodig. Het dragen van een helm en slide-gloves is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je deze lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!