• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: alle leeftijden

  • Wij hanteren 1 longboard instructeur per 10 personen.

  • Voor longboardles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij Dreamsskateschool!

Kosten: € 15,00 p.p.p.l.

Prijs geldt vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop Longboarden

Dreams Skateschool geeft skateboardles in kleine groepen van 3 tot 5 personen. Je leert zo niet alleen van de instructeur maar ook van elkaar! Het grote verschil met de gratis skateles is dat de groep een stuk kleiner is en de concentratie ligt op het leren skateboarden. Wil je graag meedoen met de groepsles skateboarden? Schrijf je dan in!

In de agenda kun je zien wanneer de lessen gepland staan.

Aanvullende informatie

Longboarden is eigenlijk surfen, maar dan op straat. Het is een vloeiende vorm van skateboarden, met zachte wielen en een flexibel skateboard.  Een longboard kan ook prima in plaats van een fiets een leuke manier zijn om van A naar B te komen.

Tijdens de workshop longboarden leer je op een leuke en veilige manier (beter) longboarden. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende longboards en de skateboardgeschiedenis. Daarna krijgen de personen die nog nooit hebben gelongboard basisuitleg en uitleg over de veiligheid, terwijl de personen met ervaring even kunnen ‘warm skaten’. Vervolgens kunnen we de fietspaden op om nieuwe dingen te leren. Sommige personen leren downhillen en bochten maken, andere een crossstep of zelfs een powerslide. We passen het niveau aan de verschillende personen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren longboard instructeur van Dreams Skateschool.

Kosten: € 15,00 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 longboard instructeur per 10 personen.
Leeftijd: alle leeftijden
Voor longboardles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij Dreamsskateschool!

Diverse longboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding longboard instructeur.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen longboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee naar de workshop longboarden!

Wil je graag je eigen longboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij longboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren longboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters. De meeste kinderen (en zeker volwassenen) vinden longboarden makkelijker om te leren dan skateboarden.

Fietspaden en downhills in de duinen in de buurt van Dreamsshop in Ter Heijde aan zee. Ter Heijde is pittoresk vissersdorp en ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving. In de duinen rondom Ter Heijde kun je perfect longboarden, de glooiende fietspaden zijn ideaal om te leren longboarden.
Bij regen wordt de skateboardles verplaatst naar de eerst volgende vaste les datum. Heb je al vooruit betaald en kun je de eerst volgende longboard les niet? Dan blijft dit betaalde bedrag geldig tot de eerst volgende les waaraan je wel kunt meedoen.

Wil je een workshop longboarden bij jou in de buurt organiseren? Dat kan ook! (Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.)

Een workshop longboarden kan bij Dreamsshop contant of per pin betaald worden. Een e-factuur achteraf kan ook indien gewenst.