Wat is MONSTERLOOP?

Wat houdt het in? De Monster Loop is, zoals de naam al zegt een longboard tocht met hetzelfde begin en eindpunt én een kruispunt in het midden; een loop (Engels). Er zijn verschillende opties mogelijk, waardoor de tocht voor iedereen haalbaar is, van absolute beginner tot gevorderde longboarder.
Je kunt kiezen voor de hele loop (25 km) of een halve loop (10 of 15 km) en voor de kleintjes is er ook de mini-loop (5 km). Er zijn routes naar de start en finish vanuit Kijkduin en Hoek van Holland, zodat je de volledige 25 kilometer kan longboarden.

Het startpunt is bij Dreams Shop, in het hart van Ter Heijde. Het nabij gelegen parkeerterrein is de perfecte plek voor de clinics die voor aanvang van de tour gegeven worden. Zo kun je leren dansen op je longboard, tijdens de flat-ground clinic en slippend de bocht door met de carve & slide clinic.
Heb je nog niet zo vaak op je longboard gestaan? Doe dan mee met de beginners tips & tricks clinic voorafgaand aan de Monster Loop. Dan ben je meteen klaar voor de tocht!

Heb je een longboard in de kast staan thuis? Neem je vrienden, ouders en kinderen mee en begin deze zomer meteen goed doormee te doen met de Dreams Monster Loop, het leukste longboard evenement van 2023!

Geen eigen longboard en/of beschermers? Reserveer dan tijdig een setje om te huren tijdens de clinic(s) en/of Monsterloop.

MEEDOEN

Schrijf je in via het formulier

Datum/tijd: 29 mei 2023
Clinics: VOLGT ZSM
Route checkpoints tussen —
Startpunt/eindpunt: Dreamsshop, Prins Willem III Plein, Ter Heijde aan Zee
Inschrijving startbewijs Dreams Monsterloop

Startbewijs: GRATIS

Clinics: € 5,00 p.p.p.l.