skateschool

Wat is SHREDDERS?

Skatecoaching voor kids

Als skaten echt jouw favoriete sport is geworden en je er helemaal voor wil gaan, kun je bij onze skateschool op Dreams Shredders waarbij wij je gaan coachen om het beste uit jezelf naar boven te halen. Dreams Shredders is bedoeld voor jonge skaters (tot 16 jr) met eigen materiaal. Deze lessen zijn voor skaters die al redelijk zelfstandig kunnen skaten en hun skills naar een hoger niveau willen brengen.

Meer info & Inschrijven

TEAM

Daan

captain

Daan is onze manager bij de surfschool. Hij is er eigenlijk altijd. Daan is altijd blij en hij maakt altijd overal een feestje van!

Joep

trainer

Joep is vanaf het begin betrokken bij het trainen van de jonge talenten bij Dreams. Hij werkt tevens gymdocent op speciaal onderwijs.

Stef

trainer

Stef surft bij STC op topniveau in Nederland. Bij Dreams heeft hij zijn eerste surfskills geleerd en sinds een paar jaar werkt deze opgewekte gast bij ons als surfinstructeur.

FreerunMini's bij Dreams

Elijah

trainer

Elijah surft net als Stef bij STC en trainde daarvoor ook bij Dreams. Hij is een ervaren surfer met lef en altijd enorm enthousiast.

Lior

shredder

Timo

shredder

Eveline

shredder

Roel

shredder

Teun

shredder

Elin

shredder

Iskander

shredder

Vera

shredder

Klaas

shredder

Bosse

shredder

Damin

shredder

Sanne

shredder

Thijmen

shredder

Stijn

shredder

Twan

shredder

Jij?

shredder

Hoor jij ook thuis in dit team?
Laat het ons dan hier weten!

AGENDA

Wekelijkse Dreams Shredders vanaf november op :

woendag 19.00-20.00

vrijdag 16.00-17.00

Deze lessen zijn specifiek voor de Dreams Shredders en gaan dus altijd door, ongeacht aantal deelnemers. Je ontvangt vooraf een email m.b.t. het lesprogramma.