Skate Evenementen

Dreams Skateschool organiseert skate evenementen op het gebied van longboarden en skateboarden. Kijk verder bij de events voor meer informatie!

Monsterloop

Monsterloop

Maandag 6 juni 2022 (2e Pinksterdag)

De Monster Loop op Tweede Pinksterdag is hét leukste longboard evenement van het jaar! Een mooie longboard route door de duinen rondom Ter Heijde. Toegankelijk voor alle niveau’s, van beginner tot die-hard. Er zijn meerdere routes, van XL loop tot leuk-voor-de-kleintjes. Voor beginnende longboarders zijn er lessen voorafgaand aan de longboard tour en longboards te huur. En voor gevorderde longboarders een carve-and-slide clinic downhill en een longboard-dance-clinic. Mis ‘m niet!

Skatewedstrijd

Skatewedstrijd

Datum volgt zsm

De skateboard wedstrijd op het skatepark van ‘s-Gravenzande is dé skatewedstrijd van het jaar in Het Westland! Een absolute fun wedstrijd, voor alle leeftijdscategorieën en niveau’s. We maken er altijd één groot feest van! De wedstrijd sluit aan op de gratis skatelessen op het skatepark van ‘s-Gravenzande. Natuurlijk zijn ook de teamriders van de Dreamsbrigade aanwezig die altijd zorgen voor een waar skate-spektakel.

Jouw Skate Event laten organiseren door Dreams Skateschool!

Wij organiseren naast onze eigen evenementen ook open en besloten evenementen voor derden zoals; buurtfeesten, opening van een nieuw skatepark, bedrijfsfeesten, opening strandseizoen en buitenspeeldagen voor kinderen. Maar ook ‘out of the box’, zoals het geven van clinics en demonstraties tijdens een bruiloftsfeest, verjaardagsfeest of familiefeest, wij zorgen dat iedereen (kinderen én volwassenen) met een ‘big smile’ naar huis gaat.

Behalve het organiseren van evenementen kun je bij Dreams Events ook terecht voor het organiseren van wedstrijden. Denk hierbij aan skateboardwedstrijden en surfwedstrijden. Je kunt bij ons terecht voor het geven van demonstraties en het geven van clinics in alle genoemde activiteiten op de website van Dreams Events.

Je kunt bij ons terecht voor evenementen voor groepen van 10 t/m 1000 personen en alle leeftijden.
Voor meer informatie en een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact met ons opnemen.