Monster Loop

Beste deelnemers aan de Monsterloop,
We hebben besloten om de Dreams Monsterloop 2019 te cancelen vanwege het slechte weer dat eraan komt morgen. Er wordt veel regen voorspeld met kans op onweer. We kunnen met dit weer het event niet door laten gaan. Wij balen er zelf natuurlijk ook ontzettend van.

We houden jullie via sociale media en de mailing op de hoogte van een eventuele alternatieve datum.

Tot snel!

Op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) is Ter Heijde wederom het decor voor het leukste GRATIS longboard evenement van het jaar:

De Dreams Monster Loop. Een longboard tocht voor longboarders van alle niveau’s door de duinen rond Monster en Ter Heijde met uitzicht op zee.
De Monster Loop is, zoals de naam al zegt een longboard tocht met hetzelfde begin en eindpunt én een kruispunt in het midden.
Er zijn verschillende routes mogelijk, waardoor de tocht voor iedereen haalbaar is, van absolute beginner tot gevorderde longboarder.

Mis ‘m niet! Meedoen? Like onze Facebook Pagina!

GRATIS clinics voor alle niveau’s (10:30-11:30)
Voor beginnende longboarders is er een longboardles voorafgaand aan de longboard tour en zijn er gedurende de dag longboards te huur. En voor gevorderde longboarders een technische carve-and-slide clinic downhill en een Old-Skool-Skate clinic met alle coole classic skatetricks.

Inschrijven voor de clinics via info@dreamsskateschool.nl

IK DOE MEE!

Kosten: GRATIS (m.u.v. huur longboards/beschermers)
Maandag 10 juni 2019 (2e Pinksterdag)
10:30-11:30 longboardles (beginner / carve/slide / old-skool)
13:00-15:30 Monsterloop Longboard Tour
13:00-finish: begeleide Mini Loop (5km) voor kinderen
Routes staan aangegeven langs de fietspaden met bordjes, een overzicht van de routes hangt bij Dreams Shop.
Leeftijd: alle leeftijden

GRATIS routes en clinics

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen longboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen longboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)! Een longboard testen tijdens de Monsterloop kan ook!

Wil je een board en/of beschermers huren tijdens de Monsterloop en/of clinics, reserveer dan op tijd. Op=Op.
Kosten longboard: € 5,00 voor de hele dag
Kosten beschermers+helm: € 5,00 voor de hele dag
Huren is alleen mogelijk door het als borg inleveren van een geldig legitimatiebewijs per persoon.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de reguliere lessen. Omdat dit evenement gratis is, is deelname op eigen risico. We raden je aan om beschermers en een helm te dragen tijdens de tour. Dreamsshop is een EHBO punt, maar nogmaals, voorkomen is beter dan genezen!
Het startpunt en de finish is bij Dreamsshop in Ter Heijde.

De routes zijn uitgezet langs de fietspaden en downhills in de duinen in de buurt van Dreamsshop in Ter Heijde aan zee. Ter Heijde is pittoresk vissersdorp en ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving. In de duinen rondom Ter Heijde kun je perfect longboarden, de glooiende fietspaden zijn ideaal om te leren longboarden. Na afloop kun je bij Dreamsshop of op het strand een drankje doen om bij te komen.

Parkeren kan in Ter Heijde op het plein Willem III bij Dreamsshop, het parkeerterrein via de strandweg en het parkeerterrein bij Sporthal de Wielepet in Monster.

Alternatieve datum: nog niet bekend

Dreams Surfcafe (naast Dreamsshop, startpunt longboard tour) is de hele dag open voor drankjes, lunch tosti’s en wraps, huisgemaakte sapjes en taartjes en natuurlijk schepijs.

Wat houdt het in? Dreams Monsterloop 13:00-15:30
De Monster Loop is, zoals de naam al zegt een longboard tocht met hetzelfde begin en eindpunt én een kruispunt in het midden. Er zijn verschillende opties mogelijk, waardoor de tocht voor iedereen haalbaar is, van absolute beginner tot gevorderde longboarder.
Je kunt kiezen voor de hele loop (25 km) of een halve loop (10 km) en voor de kleintjes is er ook de begeleide mini-loop (5km). Ook zijn er routes naar de start en finish bedacht vanuit Kijkduin en Hoek van Holland. De echte die-hards kunnen zelfs die tocht inclusief Monster Loop skaten.

Techniek bijschaven tijdens de clinics 10:30-11:30
Je kan deze dag Old-Skool-Tricks leren op je longboard of slippend de bocht door met de carve & slide clinic.
Heb je nog niet zo vaak op je longboard gestaan? Doe dan mee met de beginners tips & tricks clinic voorafgaand aan de Monster Loop. Dan ben je meteen klaar voor de tocht! 
Het startpunt van zowel de lessen als de Monsterloop is bij Dreams Shop, op het kerkplein in het hart van Ter Heijde.

Honger en dorst? Kom even langs bij Dreams Surfcafé

Dus, heb je een longboard in de kast staan thuis? Neem je vrienden, ouders of kinderen mee en begin deze lente meteen goed door ook mee te doen met de Dreams Monster Loop, het leukste longboard evenement van 2019!

Vragen? Mail of bel Dreamsshop.