Kinderfeestje Skateboarden indoor

Het skateboard kinderfeestje bij Dreams Skateschool is super cool. Als je al kan skateboarden leer je nieuwe truukjes en als je nog nooit op een skateboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen!

Lijkt het jou ook cool om beter te leren skateboarden met je vriendjes? Kom dan met je kinderfeestje naar Dreams Skateschool!

Een eigen skateboard van is een super mooi verjaardagskado, zoals bijvoorbeeld deze complete skateboards. Tip: vraag Dreamsshop kadobonnen aan iedereen die naar jouw feestje komt. (voor een skateboard, helm, beschermers)

€ 140,-

Aanvragen

Kosten: € 140,00 (t/m 8 kids) / € 115,00 (t/m 5 kids)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar
Wij hanteren 1 skateboardleraar per 5 kinderen.

Skateboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding skateleraar en heel veel lol.
Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Eventueel een drankje voor tijdens de les. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers en pleisters.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee en sinds kort hebben wij hier vlakbij ons eigen Dreams indoor skatepark in Monster.  Toch liever buiten skaten? Dat kan ook! Lees hier dan meer over kinderfeestje skateboarden buiten.

Betaling van het kinderfeestje skateboarden kan per e-factuur na afloop van het feestje. De entreekosten van het skatepark dient ter plaatse te worden voldaan per pin/contant.

Tijdens het kinderfeestje skateboarden leer je op een leuke en veilige manier (beter) skateboarden. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende skateboards en de skateboardgeschiedenis. Daarna krijgen de kinderen die nog nooit hebben geskateboard basisuitleg en uitleg over de veiligheid, terwijl de kinderen met ervaring even kunnen ‘warm skaten’. Vervolgens kunnen we het hele skatepark gebruiken om nieuwe dingen te leren. 

Sommige kids leren indroppen, andere een ollie of zelfs een kickflip. We passen het niveau aan de verschillende kinderen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren skateboardleraar van Dreams Skateschool. Het kinderfeestje skateboarden wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

“Ik wilde nog eens bedanken voor de leuke middag die we hebben gehad. De kinderen waren super enthousiast en hebben een top middag gehad. En wij als ouders ook!”

Sandra

“Dat was super superleuk en supercool (zoals de kindjes het zelf zeiden)
Ze hebben zo genoten allemaal en de kinderen ook, goed verzorgd ook!”

Marielle & Britt

“Het was helemaal gezellig, de meiden hebben zich prima vermaakt!
Bedankt!”

Henriette

“Nog bedankt voor het superleuke feestje!! We kregen veel enthousiaste reacties (van de kids en van de ouders over de kids), dus goed geslaagd wat ons betreft!”

Wouter en Chantal

“Niels en Jelle hebben een topfeestje hebben gehad. Wat hebben jullie een leuke groep enthousiaste gasten bij Dreams!”

Gert-Jan, Miranda, Stefan en Miranda.

“Bedankt voor het geslaagde longboard kinderfeest vanmiddag!”

Barbara

“Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy.”

“Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius