Kosten: € 35,00 p.p.

Aanmelden

Privéles Skateboarden

Bij Dreams Skateschool zit je goed voor een prive skateboardles! Één uur privéles zorgt ervoor dat je direct stappen maakt met je skate techniek. Je leert in deze les uiteraard nóg sneller dan in de groepsles omdat je één-op-één contact hebt met je skate instructeur.

Prive skateboardles voor beginners
Ideaal voor beginnende skateboarders : een prive skateboardles. Je leert zo op je eigen tempo en door één op één contact met je skate instructeur razendsnel de basics van het skaten zoals bijvoorbeeld steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt, indien nodig ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je bijvoorbeeld veilig vallen en goed landen. Ook als je nog geen eigen skateboard hebt kun je een prive skateboardles nemen, Dreams heeft voldoende leen-skateboards ter beschikking. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de prive skateboardles voor beginners. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Prive skateboardles voor gevorderden
Heb je de basis van de beginners skateboardles al onder de knie en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de prive skateboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens deze skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflip, nollie, shove-it, grinden of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen. Voor de gevorderden skateboardles heb je een eigen skateboard nodig. Het dragen van een helm is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je deze lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop! Liever groepsles? Ook dat kan. Kijk dan bij de groepsles skateboarden.

Kosten: € 35,00 voor 1 persoon / € 60,00 voor 2 personen
Tijdsduur: 1 uur
Kosten: € 52,00 voor 1 persoon / € 90,00 voor 2 personen
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: alle leeftijden (kinderen en volwassenen)

Liever met kinderen van dezelfde leeftijd leren skateobarden? Kom dan naar de wekelijkse groepsles.

Skateboard instructeur en indien gewenst skateboard.
Neem vooral je eigen skateboard, beschermers en helm mee. Wil je graag een skateboard van Dreams lenen? Geef het dan aan op het aanmeldformulier. Er worden geen beschermers en helmen voor de gratis skateles uitgeleend.

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Tijdens het volgen van een skateboardles is het gebruik van een helm en beschermers verplicht. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Skateboard je al jaren en wil je een les om je tricks uit te breiden of verbeteren? Dan overleggen we voorafgaand aan de les of je beschermers nodig hebt.

Les locatie binnen de omgeving Westland na overleg. Indoor bij Dreams Playground is ook mogelijk.