SkateKids

Wil jij leren skateboarden?
Dat kan, bij Dreams!
Dreams Skateschool geeft al ruim 20 jaar skateles voor kids en volwassenen, beginnende en gevorderde skaters. Kies hier uit verschillende skateboard lessen voor kids:

Bekijk hier de verschillende lessen

Skatekids

Wil jij leren skateboarden?
Dat kan, bij Dreams!
Dreams Skateschool geeft al ruim 20 jaar skateles voor kids en volwassenen, beginnende en gevorderde skaters. Kies hier uit verschillende skateboard lessen voor kids:

Ik Doe Mee!
Skateles Alert

SkateKids

Wil jij heel graag leren skateboarden en ben je tussen de 6 en 14 jaar oud? Kom dan ‘op skaten’ bij de Dreams Skatekids!

SkateKids Level2

Als jij kunt indroppen, een kickturn en een ollie maken, dan kun je meedoen met deze les. Leer tricks zoals een shove-it en een kickflip

SkateMini’s

Speciaal voor de allerkleinsten geven wij de Mini’s Skateles. Spelenderwijs leer je om gaan met een skateboard.

LongboardKids

Tijdens de longboardkids les leer je de basis van het longboarden, bochten maken en een kleine downhill maken.

FreeSkate

Kun je zelf al skaten en wil je die éne trick oefenen. Kom dat naar het Freeskaten bij Dreams in de indoor Playground.

Aanvullende informatie

Skateles voor kids bij Dreams Skateschool
Voor beginnende skaters hebben we de beginners skateboardles. Je leert hier de basis van het skaten zoals steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed landen. Ook als je nog geen eigen skateboard hebt kun je meedoen, Dreams heeft voldoende leen-skateboards ter beschikking. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de skateboardles voor beginners. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Skateles voor gevorderden bij Dreams Skateschool
Klaar met de basis van de beginners les en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de skateboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflip, nollie, shove-it, grinden of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen. Voor de gevorderden skateboardles heb je een eigen skateboard nodig. Het dragen van een helm is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je deze lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!