LongboardKids

Dreams geeft longboard les in kleine groepen, van 3 tot maximaal 10 kinderen. Je leert zo niet alleen van de instructeur maar ook van elkaar! Wil je graag meedoen met de groepsles longboarden? Schrijf je dan in! In de agenda kun je zien wanneer de lessen gepland staan.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: van 6 tot 14 jaar

  • Wij hanteren bij de groepsles longboarden 1 longboard instructeur per 10 kinderen.

  • Groepen: Voor een longboard les voor een groep groter dan 10 personen kom je via deze link terecht bij workshops.
    Volwassenen: Voor volwassenen raden we aan een privéles teoeken voor 1 tot 5 personen.

Kosten: € 10,00 per kind

Reserveren
Skateles Alert

Longboardkids

Dreams geeft longboard les in kleine groepen, van 3 tot maximaal 10 kinderen. Je leert zo niet alleen van de instructeur maar ook van elkaar! Wil je graag meedoen met de groepsles longboarden? Schrijf je dan in! In de agenda kun je zien wanneer de lessen gepland staan.

Aanvullende informatie

Longboard les – groepsles voor beginners en gevorderden
Voor longboarders is er één groepsles waar je bij aan kunt sluiten, iedereen krijgt op zijn/haar eigen niveau longboard les. Het maakt dus niet uit of je voor de eerste keer op een longboard staat óf al vaak geskate hebt. Longboarden is iets wat je toch zelf moet doen. De instructeur past zijn lesprogramma zo aan dat alle longboarders iedere keer wat nieuws leren, ongeacht het niveau.
Voor beginnende longboarders starten we met de basis van het skaten, steppen, vaart maken, remmen en downhills maken. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed remmen.
Gevorderde longboarders kunnen zichzelf  verder ontwikkelen door nieuwe technieken of tricks aan te leren, denk hierbij aan cross steps, powerslides, ollies of dancing of bijvoorbeeld beter leren remmen, snelheid maken of je stijl oppoetsen.

Ook als je nog geen eigen longboard hebt kun je meedoen, Dreams heeft voldoende leen-longboards ter beschikking. Zo kan je mooi verschillende longboards uitproberen, voordat er een aankoopt. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de longboardlessen. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Liever privéles? Ook dat kan. Wil je één op één aandacht om een bepaalde trick aan te leren of stappen te maken met je skateskills kun je kiezen voor privéles.

Kosten: € 10,00 per kind
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren bij de groepsles longboarden 1 longboard instructeur per 10 kinderen.
Leeftijd: 6-14 jaar
Groepen: Voor een longboard les voor een groep groter dan 10 personen kom je via deze link terecht bij workshops.
Volwassenen: Voor volwassenen raden we aan een privéles te boeken voor 1 tot 5 personen.

Diverse longboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding longboard instructeur.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen longboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen longboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)! Diverse longboards testen tijdens de longboard les kan ook!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij longboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren longboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters. De meeste kinderen (en zeker volwassenen) vinden longboarden makkelijker om te leren dan skateboarden.

Fietspaden en downhills in de duinen in de buurt van Dreamsshop in Ter Heijde aan zee. Ter Heijde is pittoresk vissersdorp en ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving. In de duinen rondom Ter Heijde kun je perfect longboarden, de glooiende fietspaden zijn ideaal om te leren longboarden.
Bij regen wordt de longboardles verplaatst naar de eerst volgende vaste les datum. Heb je al vooruit betaald en kun je de eerst volgende longboard les niet? Dan blijft dit betaalde bedrag geldig tot de eerst volgende les waaraan je wel kunt meedoen.

Wij werken voor de groepslessen met een skate-strippenkaart. Deze strippenkaart kan voorafgaand aan de longboard les in onze winkel of online betaald worden. Er is een strippenkaart voor 5x of 10x groepsles longboarden.
Wil je de longboard les een keer uitproberen? Dan kun je ook bij winkel Dreamsshop betalen voordat de les begint.
Skateles kado geven? We hebben ook een kadobon voor longboardles!