SkateMini’s

Speciaal voor de allerkleinsten geven wij de Mini’s Skateles. Spelenderwijs leer je om gaan met een skateboard en leer je de basis van skateboarden. Ben jij tussen de 4 en 6 jaar oud en wil je leren skateboarden? Schrijf je dan in voor de Skatemini’s!

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: 3 t/m 5 jaar

  • Wij hanteren bij de skate mini´s 1 skateboard/instructeur per 8 kids

  • Locatie: Binnen bij Dreams Playground, onze eigen prive skatehalletje in Monster.

Kosten: € 10,00 p.p.p.l.
Strippenkaart 5x:
€ 45,00
Strippenkaart 10x: € 90,00
*inclusief gebruik board, beschermers en helm

Reserveren

Skate Mini’s (3 t/m 5 jaar)

Speciaal voor de allerkleinsten geven wij de Mini’s Skateles. Spelenderwijs leer je om gaan met een skateboard en leer je de basis van skateboarden. De les is binnen in onze prive skateruimte, zodat we lekker de ruimte hebben en veilig kunnen leren. Ben jij tussen de 4 en 6 jaar oud en wil je leren skateboarden? Schrijf je dan in voor de Skatemini’s!

Bekijk in de agenda wanneer deze lessen plaatsvinden.

Aanvullende informatie

Skateles voor kinderen
Voor beginnende skaters hebben we de beginners skateles voor kinderen. Je leert hier de basis van het skaten, steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed landen. Ook als je nog geen eigen skateboard hebt kun je meedoen, Dreams heeft voldoende leen-skateboards ter beschikking. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de skateboardles voor beginners. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Skateles voor gevorderden
Heb je de basis van de beginners skateboardles al onder de knie en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de skateboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflipp, nollie, shove-it of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen. Zo kun je echt progressie boeken met skateboarden. Voor de gevorderden skateboardles heb je een eigen skateboard nodig. Het dragen van een helm is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je deze lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Kosten: € 10,00 p.p.p.l.
Strippenkaart 5x: € 45,00
Strippenkaart 10x: € 90,00
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren bij de groepsles skateboarden 1 skateboard instructeur per 10 personen.
Leeftijd: 3 t/m 5 jaar

Skateboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding skateleraar.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters.

Binnen bij Dreams Playground.
Frans Halsstraat 19a, 2681 AN Monster

Wij werken voor de groepslessen met een skate-strippenkaart. Deze strippenkaart kan voorafgaand aan de skateboardles in onze winkel of online betaald worden. Er is een strippenkaart voor 5x of 10x groepsles skateboarden.
Wil je de skateboardles een keer uitproberen? Dan kun je ook bij de skateleraar op het skatepark betalen voordat de les begint.
Skateles kado geven? We hebben ook een kadobon voor skateboardles!