Priveles Skateboarden

Bij Dreams Skateschool zit je goed voor een prive skateboardles! Één uur privéles zorgt ervoor dat je direct stappen maakt met je skate techniek. Je leert in deze les uiteraard nóg sneller dan in de groepsles omdat je één-op-één contact hebt met je skate instructeur.

De opzet van de prive skateboardles is net als de skateboardles voor groepen, met als verschil dat jij zelf kunt kiezen waar de aandacht in die les op zal liggen. De les kan op afspraak gepland worden en op een skatepark naar keuze gegeven worden.

€35,- p.p.p.l

Inschrijven

Kosten: € 35,00 per persoon / € 60,00 voor 2 personen
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: alle leeftijden
Liever groepsles? Kijk dan hier

Skateboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding skateleraar.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen skateboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters.

De lessen worden gegeven op het skatepark Zandeveltweg in ‘s-Gravenzande, of in overleg op een ander skatepark bij jou in de buurt.
Bij regen wordt de les in overleg verplaatst naar een andere datum.

Je kunt de les betalen in onze winkel of vooraf online via onze webshop.
Skateles kado geven? We hebben ook een kadobon voor skateboardles!

Prive skateboardles voor beginners
Ideaal voor beginnende skateboarders : een prive skateboardles. Je leert zo op je eigen tempo en door één op één contact met je skate instructeur razendsnel de basics van het skaten zoals bijvoorbeeld steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt, indien nodig ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je bijvoorbeeld veilig vallen en goed landen. Ook als je nog geen eigen skateboard hebt kun je een prive skateboardles nemen, Dreams heeft voldoende leen-skateboards ter beschikking. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de prive skateboardles voor beginners. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Prive skateboardles voor gevorderden
Heb je de basis van de beginners skateboardles al onder de knie en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de prive skateboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens deze skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflip, nollie, shove-it, grinden of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen. Voor de gevorderden skateboardles heb je een eigen skateboard nodig. Het dragen van een helm is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je deze lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop! Liever groepsles? Ook dat kan. Kijk dan bij de groepsles skateboarden.

Skateboarden met Paul

“Hallo Dreams instructeurs,

Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy. Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius

“Hai,

Ook hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien! Leuk!”

Carline

“Wat super leuk dat jullie hier zo actief mee bezig zijn en ons zo goed informeren! Wij wonen vlakbij de skatepool dus Donald is erg ageïnteresseerd in jullie lessen!
Suc6!”

Donald en ouders

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaam.
Kan weer flink aan de slag en flink door de knieën. :)”

Greetzz Terje

“Ha Dreams!

Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten.
Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke

“Bedankt weer voor de erg leuke en super leerzame skate(slide)les. Ik kan weer eventjes
vooruit met al die handige tips van Joep.”

Maikel