Workshop skateboarden

Heb jij altijd al willen leren skateboarden? Dat kan, tijdens een workshop skateboarden van Dreams Skateschool!
De workshop skateboarden is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit geskateboard hebt. Als je al kan skateboarden leer tijdens de skateboard les nieuwe tricks en als je nog nooit op een skateboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen!

€15,- p.p.p.l.

Aanvragen

Kosten: € 15,00 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren bij workshops 1 skateboard instructeur per 10 personen.
Leeftijd: alle leeftijden
Voor skateboardles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij de Dreamsskateschool.

Bij een workshop skateboarden zijn skateboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding van een skate instructeur inbegrepen.
Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen skateboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij skateboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren skateboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. Skateboardles geven wij meestal op het skatepark in De Lier of Poeldijk. Een aantal andere skateparken in de buurt zijn Naaldwijk, Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande en Monster.
Wil je een skateboard clinic bij jou in de buurt organiseren? Dat kan ook! (Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.)
We kunnen de skateboard clinic ook in een indoor skatepark houden, houdt hierbij rekening met de entreegelden.

Een workshop skateboarden kan bij Dreamsshop contant of per pin betaald worden. Een e-factuur achteraf kan ook indien gewenst.

Tijdens de workshop skateboarden leer je op een leuke en veilige manier (beter) skateboarden. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende type skateboards en de skateboard geschiedenis. Daarna krijgen de personen die nog nooit hebben op een skateboard gestaan hebben een goede basisuitleg en uitleg over de veiligheid, terwijl de personen met ervaring even kunnen ‘warm skaten’. Vervolgens kunnen we het hele skatepark gebruiken om nieuwe dingen te leren. Sommige personen leren indroppen, andere een ollie of zelfs een kickflip. We passen het niveau aan de verschillende personen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren skateboard instructeur van Dreams Skateschool.

workshop skateboarden

“Hallo Dreams instructeurs,

Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy. Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius

“Hai,

Ook hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien! Leuk!”

Carline

“Wat super leuk dat jullie hier zo actief mee bezig zijn en ons zo goed informeren! Wij wonen vlakbij de skatepool dus Donald is erg ageïnteresseerd in jullie lessen!
Suc6!”

Donald en ouders

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaam.
Kan weer flink aan de slag en flink door de knieën. :)”

Greetzz Terje

“Ha Dreams!

Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten.
Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke

“Bedankt weer voor de erg leuke en super leerzame skate(slide)les. Ik kan weer eventjes
vooruit met al die handige tips van Joep.”

Maikel