Dreams Skatewedstijd ‘s-Gravenzande 2015

In de avond van 3 juli vond de 2015 editie van de jaarlijkse Dreams Skatewedstrijd in ’s-Gravenzande plaats. Een groot deel van de Westlandse skatescene verzamelde zich op het skatepark aan de Zandeveldweg, om te laten zien wat zij waard zijn. Voor de beste en meest originele skaters waren er allerlei vette prijzen gesponsord door Vans, Bones Wheels, Shake Junt, Thunder Trucks, Baker Skateboards en Dreams Shop zelf.

Vroeg op de avond mochten de skaters t/m 10 jaar de baan gebruiken om te laten zien aan het publiek en de jury, welke tricks zij allemaal hadden geleerd dit jaar. Zij verdienden allemaal een mooie prijs. Deze jonge talenten staan te springen om aan te sluiten bij de grotere jongens.

Daarna was de beurt aan de grotere (en gevorderde) skaters. Er is in jaren niet zo hard geskate op het park in ’s-Gravenzande, als op deze avond! Mats van der Meer, Jair Gravenberch en Chris van Dijk lieten zien wat er allemaal mogelijk is op dit leuke skatepark. Zij pakten de prijzen door hard, technisch en origineel te skaten.

Bedankt allemaal, het was weer een top avond! We hopen op een lange (droge!) zomer met veel skate uren!

Foto’s gemaakt door: Mac Gomes

Post by: Dreams Skateschool | skateboardles in het Westland
In: Skatewedstrijd | ‘s-Gravenzande | Dreams Skateteam