Dreams familie

Suzanne van der Hoeven
Suzanne van der HoevenRollerskaten, Strandjutten
Suus is de planner en degene die vrijwel alle emails beantwoord. Vaak ook vliegende keep voor shop en surfcafé. En onze eigen strandjutter met veel kennis van zee en strand.
Paul Groenheijde
Paul GroenheijdeSkaten, Surfen
Paul Groenheijde heeft de dagelijkse leiding bij Dreams en geeft ook flink wat verschillende vaste lessen en workshops.
Daan Gras
Daan GrasSurfen, Longboarden
Daan Gras is onze surfschool manager. Zijn grootste passie is surfen en met zijn enthousiasme zorgt hij voor een glimlach op je gezicht.
Roy Mosterd
Roy MosterdWinkel, Surfen
Roy Mosterd is een duizendpoot. Een fotograaf en filmmaker voor snow & surf. Je ziet hem vaak in de shop staan en geeft ook diverse lessen.
Jelle van der Arend
Jelle van der ArendSurfen, Longboarden
Jelle startte ooit bij Dreams als deelnemer aan de surfkids surflessen. Inmiddels geeft hij al een paar jaar surfles bij Dreams Surfschool.
Leon den Dulk
Leon den DulkSurfen, Skaten
Leon den Dulk kennen we sinds 2011, toen hij bij Dreams op surfles kwam. Inmiddels is hij surf en skate-instructeur.
Joep Gras
Joep GrasSurfen, Longboarden
Joep Gras is een doorgewinterde surfer en skater is altijd op een board te vinden, op straat of op zee. Joep surft altijd shortboard, wat best knap is in de Noordzee.
Roos Gras
Roos GrasSurfen
Roos Gras, het jonge zusje van de gebroeders Gras is een echte sport-chick. Naast golfsurfen in de Noordzee kun je haar vaak terug vinden op het voetbalveld.
Max de Vrieze
Max de VriezeSurfen
Max de Vrieze is een held op een skimboard. Maar ook surfen en longboarden kan hij. Max komt van Sint Maarten en neemt de zon mee waar hij naartoe gaat.
Roos SchmidtSurfen
Roos Schmidt kwam ooit met haar 2 zusjes bij Dreams op surfkids. Inmiddels heeft ze haar lifeguard diploma en is surfinstructeur bij Dreams Surfschool.
Alex Kok
Alex KokSurfen
Alex Kok geeft sinds een aantal jaar surfles bij Dreams en is inmiddels ook lifeguard surfinstructeur.
Paul Torensma
Paul TorensmaSurfen, Kitesurfen
Paul Torensma kwam een jaar geleden bij Dreams in het team en is niet meer weg te denken. Super stoked om te kitesurfen en dankzij maatje Daan Gras nu ook golfsurfen!
Samuel Moyal
Samuel MoyalSurfen
Samuel Moyal begon ooit als deelnemer aan surfkids surfles. Hij is inmiddels teamrider van Dreams Surfschool en surft bij de het Surf Topsport Center van de HSA.
Elijah Moyal
Elijah MoyalSurfen
Elijah Moyal kwam als 6 jarig ventje bij Dreams zijn kinderfeestje houden. Jaren later surft hij fanatiek bij STC en internationale wedstrijden. Hij is het broertje van Samu.
Maaike Boerema
Maaike BoeremaSurfen
Maaike Boerema, Ter Heijde local, leeft het echte surfleven. Veel reizen, veel surfen en vooral heel veel lachen (let maar eens op). Met Maaike is het altijd gezellig.
Sven Boerema
Sven BoeremaSurfen
Sven Boerema (ja het broertje van Maaike) Ter Heijde local. Sven is altijd super enthousiast en heeft dezelfde aanstekelijke lach als zijn zus.
Stef van Noordennen
Stef van NoordennenSurfen
Stef van Noordennen begon ooit bij Dreams Surfkids op 7 jarige leeftijd. Bijna 10 jaar later traint hij bij STC en surft internationale wedstrijden.
Mauri LelieveldSurfen, Graffiti
Mauri Lelieveld kwam ooit binnen met de eerste groep surfkids, samen met Leon. Jaren later kwam hij eens binnenlopen en bleek hij nog steeds te surfen en is super creatief!
Marc van den ArendSkateboarden, Graffiti
Marc van den Arend kwam binnen als stagiair bij Dreams. Hij is altijd super hyped om te skaten, of wat creatiefs te doen, of eigenlijk om alles. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!
Marcus StolkSurfen, Skateboarden
Marcus Stolk is een van de jongste instructeurs bij Dreams en een relaxte gast. Niet gek als je bedenkt dat hij 4 broers heeft… Surfen en skaten kan hij!
Janneke GeevenSurfen, Longboarden
Janneke Geeven is een echte longboardchick. Ze surft samen met haar broertje en vader en is het liefste buiten. Bergen of zee, een keuze maken kan ze niet.
Mads Emil OlsenSurfen
Mads Emil Olsen (deense naam) is een van de jongste instructeurs en fanatiek judoka. Surfen doet hij met zijn hele familie (ouders, broertje en zusje) Mads is het liefst de hele dag in beweging.
Ronald Beekenkamp
Ronald BeekenkampSurfen, Skaten
Ronald Beekenkamp (die lange) is onze vaste invaller. Inmiddels druk met zijn grote-mensenbaan, maar komt graag bij ons helpen, als het even kan, met surf en skatelessen.
Brian van Vliet
Brian van VlietSurfen
Brian van Vliet heeft met zijn passie voor surfen al heel wat van de wereld gezien. Brian is meestal te vinden met een gitaar op zijn rug, een board onder zijn voeten.
Remco Stolze
Remco StolzeSkateteam
Remco Stolze is een skater in hart en nieren. Hij skate al sinds 2002 en is opgegroeid in Monste. Remco is al jaren teamrider van Dreams en geeft regelmatig skateboardles.
Chris van Dijk
Chris van DijkSkateteam
‘Early Grab Chris’ van Dijk skate sinds het ontstaan van Dreams in 2000 en is er nooit meer mee gestopt.
Roy van Eijk
Roy van EijkSurfteam
Roy van Eijk komt uit Ter Heijde en geeft zo nu en dan een masterclass voor surfgrommets bij Dreams. Wij kennen Roy al jaren als vaste teamrider voor Dreamsshop.
Kaspar Hamminga
Kaspar HammingaSurfen
Kaspar in momenteel Nederlands beste surfer. Kaspar verzorgt bij Dreams de grommets surflessen. Als wedstrijd surfer kijkt hij op een andere manier naar het surfen.
Levi Weidmann
Levi WeidmannBMX'en
Levi Weidmann is met zijn 15 jaar een jonge instructeur, zou je denken. Wacht maar tot hij op zijn BMX stapt. Dan zul je zien dat jong een relatief begrip is.
Nino Weidmann
Nino WeidmannBMX'en
Nino is een BMX-er pur sang. Sinds zijn 11e helemaal verkocht toen hij een BMX voor zijn verjaardag kreeg. Sinds een jaar geeft hij BMX-lessen en feestjes.
Dave Philipsen
Dave PhilipsenSkateteam
Dave en Dreams gaan al vanaf het eerste moment samen. Als goede skatevriend van Paul Groenheijde zien we hem regelmatig voorbij rollen.
Marvin Hulspas
Marvin HulspasPowerkiten, Surfen
Marvin is een kitesurfer van het eerste uur. Hij startte op 9-jarige leeftijd met powerkiten. Daarnaast is hij ook vaak met een surfboard te vinden op homespot Ter Heijde.
Maurits Maaskant
Maurits MaaskantFreerunnen, Surfen
Maurits Maaskant is Freerunning instructeurs, surfinstructeur en heel veelzijdig. Een echte sporter met talent.
Steven Posthuma de Boer
Steven Posthuma de BoerFreerunnen, Surfen
Steven is een sporter in hart en nieren en geeft voor Dreams Events les in zijn grote passie, Freerunnen. Met het grootste gemak springt hij van een muur of klimt hij op een dak.
Glenn de Blois
Glenn de BloisSurfen, Skaten
Glenn de Blois is een bekende in de snowboard wereld en een bijzonder talent in de Bordercross. Met Glenn is het altijd lachen, hij heeft heel veel energie en is altijd buiten te vinden.
Ronald van Venrooij
Ronald van VenrooijSurfen, Kiten
Ronald van Venrooij geeft inmiddels geen les meer bij Dreams maar je ziet hem wel regelmatig in het water met surfboard of kite. Hij was een echte pionier in Ter Heijde.
Menno Fennema
Menno FennemaSurfen
Menno Fennema is een ware levensgenieter en surfer in hart en nieren. Menno geeft inmiddels geen surfles meer bij Dreams maar was wel degene die onze eerste surfleraar was.
Nick Mounir
Nick MounirSurfen
Nick Mounir is de vliegende keep van Dreams. De laatste jaren stond hij klaar als het nodig was en hij beschikbaar was om in te springen!