Vakantie Activiteiten

In alle schoolvakanties kun je bij Dreams leuke activiteiten doen. In de zomer kun je bijvoorbeeld bij ons op Surfcamp en in de kerstvakantie hebben we een leuk programma met verschillende streetsports.

Ik Doe Mee!

Voorjaarsvakantie

Doe mee aan activiteiten zoals: skateboarden, bmx’en, freerunnen en graffiti art!

Surfcamps

De hele dag bezig zijn met surfen en andere leuke strandactiviteiten!

Aanvullende informatie

Skateles voor beginners bij Dreams Skateschool
Voor beginnende skaters hebben we de beginners skateboardles. Je leert hier de basis van het skaten zoals steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed landen. Ook als je nog geen eigen skateboard hebt kun je meedoen, Dreams heeft voldoende leen-skateboards ter beschikking. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de skateboardles voor beginners. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!

Skateles voor gevorderden bij Dreams Skateschool
Klaar met de basis van de beginners les en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de skateboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflip, nollie, shove-it, grinden of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen. Voor de gevorderden skateboardles heb je een eigen skateboard nodig. Het dragen van een helm is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je deze lenen van Dreams. Liever je eigen helm en beschermers? Dan kun je terecht bij onze Dreamsshop!